BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, April 16, 2008

>>>Patah tumbuh hilang berganti<<<

Kenangan; yg patah akan tumbuh semula, yg hilang akan berganti. Sememangnya orang melayu lama begitu ‘observant’ dan bijak dalam memilih pepatah yang menggambarkan reality kehidupan sebenar. “patah tumbuh, hilang berganti” is a saying undeniably true.

‘Friendship’, satu ungkapan yang sukar dijelaskan kesahihannya. Memang senang untuk mengungkapkan “he/she is my best friend” tp akan yang menjadi kayu ukur untuk menentukan siapa kawan, rakan, teman, sahabat dan cinta. Realitinya, kebanyakkan akan melabel seseorang kawan sebagai sahabat sebagai seorang/ kawan2 tempat menyimpan rahsia dan tempat mengadu.

There are few things that we’re unable to tell our parents or even our siblings, that is when we’ll go to our best friends; telling them thing that unbearable by us alone. Our friend will listen, but sometimes, they just don’t bother. Or maybe we’ll say someone as our best friend when we share the same interest. Take singing as an example, just because we share the same interest, it doesn’t mean we can be best friends. So how is it to identify best friends? Is it someone that we miss a lot? Is it someone that we ask for help? Is it someone that we dream of? It’s so hard. Sometimes, we’ll get confused between love and friendship. I’ve always had that problem. Our gf/bf can be our best friend but can our best friends be our bf/gf? Think about it...

Have you even felt that your best friend is being very secretive, not telling you thing that they think as private, but telling it to other people rather than you, who should be trusted. Well, i guess i always feel that. It makes me think that that person is not trusting you enough but why does that person tell someone else than? Is that person trustworthy? This is what may change my day miserable. Maybe, just maybe, that person feels rather uncomfortable sharing it with me so that person feels that it is better to “mengadu domba” with others.

I used to uphold ‘friendship’ but not anymore. I don’t really trust the term called ‘friendship’ i mean having a best friend. But i cant deny the fact that i am close with some people that maybe can be called best friends but its really hard to make up my mind. Its painful to lose a friend what more a best friend. Till the next entry, chow chin chow...

7 comments:

HAKIM said...

kes...
ko tok...pot is calling the kettle black ke???
ingat x ko pnh pdh ngn i wpn kita bestfren,but there are sometimes kite xbole share everything...
i still keep it in mind bah...
coz dari situ aku try to be a good and not so emotional fren of yours..
tp jgn lak ko marah k???
kalo maroh pun peduli hapo aku kan??
i kan outspoken jugek...=p
ko ingat ko sorang jelaa bole tibe2 je burst out ala2 filem hindustan bagai???saje je ko jee...

Lyana said...

Even friends need a holiday~ hehe. Sik semua kita boleh share with our friends. Just ingat yg no matter how close or how much you're in love with someone, never give and trust 100% so that if they hurt you, it won't hurt as much (mak, 1998)

hanie said...

mek stuju ngan quotation nana ya..
mak nana nang bes.. :)
rapat pun kita ngan org ya, there are things better left unsaid..
just keep that in mind.. :)

Anonymous said...

sapfi..sapri,
apahal la ko pun blog tension giler? tak baik emo emo.. tak baik untuk kecantikan muka.. kedut karang, macam mana nak pakai crown.. tak pun tiara?
sorry la mun lama x anta msg.. kopun tau, aku ni liat ckit when it comes in sending msg...
you have the rite to blame me...you can chose to ignore this comment or do sumting...? do ask. it's your call..
anywhere..tak kisah la best friends or not so best friends, aku regard ko as one of my best friend. same does kak hakim and kak borex (ratu uuu. dah nak pangkat)and some others.hahah.. tak lawak pun tapi aku gelak jugak...ok la sapri.. sampai ketemu lagi.. kelak ko sampai ke ukm, jangan lupa contact aku although aku dah abis.. masa konvo aku jumpa ko lagi. insyaallah..
ps: cuba teka sapa aku ni? klu: aku nak pakai crown tapi tak layak. takat pakai tiara ngan diamond kecik aje la.....sapa aku?

maria said...

org atas tok mcm syuk ajak.bena sik?

Anonymous said...

ha...yala ya..
mek syuk..
amboi xlayak jadi ratu...cit porrah...
abis yg salu terbabas di jalan raya dikala terpandangan ehem2 ya apa???ko saje je tau syuk...left anonymous gituh...


-aku pun nk anonymous jgklaa..-

L.A.L.A said...

hangat nar entry tok ehhh..