BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, May 14, 2008

>>>nasib la<<<

i'm leaving...sedih eh... banyak benda nak ditinggalkan kat maktab yg best tok... try bayangkan maktab tok tanpa HEP, its perfect. tp yalah tek, stiap yg ada d maktab tok ada responsibility sendiri, so sik dpt la nak slahkan gilak. tp kan, like it or not, kita d treat macam miak skolah. even, ada skolah sik treat miak sidak mcm ya...tol sik...

the point is, i'm leaving!!! ya jak yang penting kinek tok. i love this place tp apa boleh buat, its time to move on... tp kan, sedih la nak tinggalkan maktb tok...along with it are the memories and wonderful moments here. even, skarang pun tgh poah memori tp mcm sikkan jd jak..sabar jak la.

to al IPBLians, sik kira la sapa, keep up the good work and teruskan usaha menjadikan IPBL disegani seantero dunia...chaiyo2 guys...